Livet gennem tiderne

Ved optegnelser fra det virkelige liv

Livet gennem tiderne

Ved optegnelser fra det virkelige liv

Følgeindlæg til Jernnæven

 

Efter godt 20 års forløb, siden min tid ved Birn, blev jeg af fællestillidsmanden på Birn Jernstøberi opfordret om at bidrage med lidt indlæg til fællesklubbladet Jernnæven, vedr. pensionstiden efter min tid ved Birn, da jeg for dette blad var skrive-red. gennem 14 år.

 

Dette tilbud tog jeg til mig, og har indgivet 3 artikler som kan ses herunder. 

Artikel 1 december 2017

Artikel 2 juni 2018

Artikel 3 juli 2018

Julefrokost 2019

 

GEMT - MEN IKKE GLEMT
Hvorfor så lige denne overskrift?

Som tidligere medarbejder ved V. Birn jernstøberi i Holstebro, er jeg én ud af mange afgående medarbejder som i år deltog ved det traditionelle julefrokost, for pensionerede medarbejder ved det gamle V. Birn jernstøberi.
Omkring 80 tidligere medarbejder var i år samlet til denne hyggelige julefrokost, som derved fik nogle hyggelige timer sammen, med drøftelse af almene hændelser ved set og sket på den gamle arbejdsplads.

Min arbejdstid herved forekom gennem årerne 1970-1996 - som var år, for skabelse af nutidens tekniske foranstaltninger for nutidens moderne virksomhedsdrift, som nutidsmedarbejder blot tager som en selvfølge, uden tanke for, at der bag denne form for virksomhedsdrift, har tidligere medarbejdere slidt og slæbt med håndkraft, for at skabe samme støbegods som nu produceres i langt større kvantum, med færre hænder, med moderne hjælpemidler.

Udover hyggelig julefrost, bliver pensionerede medarbejdere over 25 års ansættelse, belønnet med julegave for livstid, som i Birn ånden er påskønnelse for, at pensionerede medarbejder er grundelement for, at Birn Jernstøberi gennem snart 125 år har været et af egnens sværvægter for virksomheder, og ønsker derfor denne pensionistgruppe glædelig jul, for værende gemt – men ikke glemt..

Diverse foto opsatser ved mine år på Birn:

 

 

Familieaften